COMENZI ȘI INFORMAȚII
office@umerase.ro

Servicii

Calitate, promptitudine și eficiență

Societatea noastra bazata pe echipamente tehnice de inalta performanta, livreaza prompt si eficient orice cantitate de umerase, intr-o gama larga de tipuri, adaptata oricaror cerinte

Vă oferim o gamă largă de umerașe destinate tuturor necesităților, pornind de la lenjerie intimă până la îmbracaminte de orice tip și mărime, fabricate din materiale la standard european, la prețuri fără concurență și pot fi dotate cu accesorii în funcție de preferințe.

Umerașele sunt dotate cu accesorii în funcție de preferințe, producem sigilii de garanție, acopiatori, indicatori de mărime, cârlige pentru pantaloni și cravate și multe altele.

Umerașele produse de SC Umerașe Ser-Viz România, împreună cu accesoriile, pot fi personalizate într-o gamă mare de variante, de diverse culori, având sigla companiei dumneavoastră, etc.

Echipa noastră de profesioniști vă poate ajuta cu asistență tehnică pentru a vă asigura că produsele comandate se potrivesc perfect necesităților dumneavoastră.

office@umerase.ro

Umerașele și accesoriile noastre pot fi livrate oriunde în țară, prin intermediul unei companii de transport autorizate sau prin servicii de curierat rapid.