Servicii

Confecționare umerașe din plastic

Confecționăm umerașe din plastic într-o varietate foarte mare de modele și mărimi, cu o multitudine de accesorii

Vă oferim o gamă largă de umerașe destinate tuturor necesităților, pornind de la lenjerie intimă până la îmbracaminte de orice tip și mărime. Acestea sunt fabricate din materiale la standard european, la prețuri fără concurență și pot fi dotate cu accesorii în funcție de preferințe, într-o gamă largă de culori, și se pot personaliza cu denumirea pe care o doriți.

Disponibilitate
Stocurile noastre sunt relativ mari, dar putem si executa orice comanda, intr-un termen foarte scurt. In oferta noastra avem peste 200 de modele de umerase, de diverse tipuri, modele si cu diferite destinații.

Gama variata
Practic, avem o gama foarte larga de modele, acoperind orice tip de cerere. In afara umeraselor din plastic producem si accesorii, sigilii de garantie si altele.

Cel mai bun raport calitate-pret
Cu siguranta, va putem face cea mai buna oferta, tinand cont de raportul calitate – pret! Excelenta pe care o demonstram zi de zi este rezultatul seriozitatii, perseverentei si rapiditatii in rezolvarea comenzilor, fiind principalul producator de umerase din Romania.